Hoe wij te werk gaan

Badkamer montage werkt nauw samen met Studio Balneo, stijlvol vernieuwend in badkamers. Desgewenst komt Studio Balneo bij u thuis om de stijl en mogelijkheden van uw woning te bekijken en dit toe te passen in een uniek ontwerp. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd 3D tekenprogramma, waarbij u als het ware door uw badkamer loopt door middel van een panoramafilm.
Studio Balneo geeft verder onafhankelijk advies over de inkoop en samen realiseren wij uw droombadkamer passend bij uw budget. Kijk voor meer informatie en volg de laatste ontwikkelingen binnen de badkamerbranche op de website.
Badkamer montage's afspraken planner

Makkelijk een afspraak plannen wanneer u het uitkomt.


Badkamer montage weet wat de klant fijn vind. Op onze contact pagina vind u een agenda waar u uw eigen afspraak in kan zetten, waarna wij langskomen op het afgesproken tijdstip. Handig!


Maak nu een afspraakMeerdere jaren ervaring

Doordat badkamer montage en haar partners vele jaren ervaring hebben weten wij wat het beste is voor uw badkamer. Alle diensten worden vakkundig geleverd. Dat is Badkamer montage.

Heeft u nog vragen?

Kan Badkamer montage mij helpen?
Wilt u een badkamer laten installeren, monteren of renoveren? Dan kunnen wij u helpen! Een klein of grote badkamer, wij helpen u graag.
Weet u het niet zeker?
Lees eens een van onze recensie's. Ze zijn allemaal positief! Dat is Badkamer montage.